O provocare. „Pleacă tu!” – Eu ramîn…

Posted on august 8, 2010

7       Am primit un text de la prietenul meu, poetul Ştefan Doru Dăncuş, însoţit de un fel de ultimatum: am sau n-am „curajul” să-l „pun” pe blog! Ei bine, îl „pun”. Dacă prietenul meu va trebui să cultive magnolii în Grecia după asta, mă angajez să le vînd eu în Italia! Iată textul:

                                                Pleacă tu!

         Obrăznicia şi cinismul guvernanţilor, prin vocea unui preşedinte depăşit de situaţie, a atins cote strigătoare la cer. Ni se propune, voalat, să părăsim ţara pentru a trăi în altele, mai stabile, acolo unde politicienii au furat, au minţit şi au ucis mai puţin ca la noi!

          De când îşi permit Băsescu şi Guvernul să mă alunge din patria mea? Pleacă tu, Traian Băsescu şi ia-ţi cu tine şi hoarda fanariotă pe care ai crescut-o şi ai protejat-o şi care a tăcut mâlc atunci când fiică-ta Eba, cu agramatismul şi aventurile ei amoroase, a ţinut capul de afiş al tabloidelor de scandal. Care a permis ca un Gigi B. să reprezinte ţara în Parlamentul European, sabotând la vremea respectivă, ascensiunea unei Doina Cornea, de pildă.

            Sunt cetăţeanul român care refuză deportarea asta mizerabilă; voi rămâne în România până la capăt, până vă voi vedea pe toţi chinuiţi de boli incurabile de care medicii români cărora le faceţi vânt acum vor râde cu lacrimi. Voi rămâne aici până când un cutremur firesc va înghiţi zona Bucureştiului în care se adună trădătorii, senatorii şi deputaţii care umblă pe şosele însoţiţi de maşini de intervenţie armată cu girofar.

            Pleacă tu din România, Băsescu! Iar dacă vei da directive să fiu expulzat cu forţa, asta se va întâmpla numai peste cadavrul meu.

                                                            Ştefan Doru Dăncuş

        Ştefan, poţi „sta” oricînd în „pavilionul” meu virtual! Dar, acesta nu e o „criptă”, totuşi! Aşa că, fă bine şi nu-l lăsa pe Domnul Băsescu să producă un „conţinut” pentru asemenea lăcaşuri!

Posted in: Spune acum!