Liviu Antonesei la Zalău şi la Cluj

Posted on septembrie 26, 2012

8Dramaturgul Flavius Lucăcel a reuşit să-l… distribuie în rol principal, în două acte literare, ce se anunţă deosebit de promiţătoare (şi provocatoare!), la Zalău şi la Cluj, pe Liviu Antonesei. Cu bucurie anunţ programul acestei peregrinări transilvane a cunoscutului bărbat moldav.

Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi scriitorul Flavius Lucăcel îi invită pe sălăjeni la lectura publică susţinută de dl. Liviu Antonesei.
Evenimentul va avea loc joi, 27 septembrie 2012, de la ora 16.00, la Sala „Dialoguri europene” a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj. Liviu Antonesei s-a născut la 25 aprilie 1953, în Vlădeni-Iaşi. Este licenţiat în psihologie-sociologie şi doctor în ştiinţele educaţiei al Universităţii „Al. I. Cuza” Iaşi, precum şi profesor la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei la Universitatea „Al. I. Cuza”. Scriitor, cercetător ştiinţific, jurnalist de presă scrisă, radio şi televiziune, Liviu Antonesei este titular al mai multor rubrici la publicaţii din ţară şi din SUA, Canada, Franţa. A debutat în 1988, cu volumul “Semnele timpului”, eseuri, şi a publicat mai mult de zece volume de literatură şi despre literatură: poezie, proză, eseuri. A publicat, de asemenea, şase volume din domeniul Ştiinţelor Educaţiei.

Şi pe malul Someşului, mai mult în Cluj decît în… Napoca!

Piano Cazola Events în colaborare cu Asociația JAD are plăcerea de a vă invita să luați parte la evenimentul ”Întâlniri esențiale la Cluj-Napoca” în data de 28 septembrie ora 19:00 la Cafeneaua Piano Cazola. Evenimentul își propune să promoveze valoare sub toate formele ei. Mai exact  veți avea parte de lectură publică, discuții interactive, descoperind oameni frumoși. Primul ”om frumos” este Liviu Antonesei. La această întâlnire autorul ne va răsfăța citind din poeziile sale, invitându-ne la dialog despre idei ce se nasc și apoi se îmbracă în cuvinte.