Trei ani la… blog!

Posted on aprilie 14, 2013

12           În urmă cu trei ani, mai exact pe 12 aprilie 2010, se „năştea” Gogea’s Blog. Era o aventură, o adevărată „lansare” în cyberspaţiu, pentru care – trebuie să mărturisesc acum – nu eram complet antrenat. Dar, cu ajutorul altor internauţi, mai experimentaţi şi acompaniat de încurajările – la început, apoi – alimentat cu „combustibilul” oferit cu generozitate de prieteni, cititori, comentatori, colaboratori Gogea’s Blog s-a plasat pe o „orbită” proprie. „Aparatura” de la „bord” a început să funcţioneze din ce în ce mai bine, informaţiile transmise la „centrul de comandă” şi retransmise în infosferă au devenit tot mai diverse, complexe şi, sper, interesante.

           Dar, nu vreau să fac un „bilanţ” al acestor trei ani trăiţi la întretăierea lumii reale cu cea virtuală. Mulţumind tuturor pentru însoţirea, activă ori doar – mai mult sau mai puţin – simpatetică, în această aventură, vreau să anunţ schiţa unui nou proiect. Pentru concretizarea căruia am nevoie, de asemenea, de sprijinul Dumneavoastră. Pentru că, în locul unei evaluări statistice, e nevoie de o selecţie (pe cît posibil) axiologică.

           Intenţionez să aduc „pe Pămînt” acest „corp spaţial virtual”. Adică, să-l „descarc” într-o carte, cît se poate de reală, materială. Pentru aceasta vă rog pe Dumneavoastră, cei care aţi „călătorit”, fie şi numai cîteva clipe, cu Gogea’s Blog, să mai consumaţi cîteva momente din timpul real pe care îl aveţi la dispoziţie pentru a alege, din arhiva – aranjată pe bara din dreapta fie pe luni şi ani, fie pe categorii – a blogului, ce vi se pare antologabil într-o carte. O carte la care, dacă veţi fi de acord şi în măsura în care alegerea unei postări va include şi comentariile aferente, aţi putea fi coautori.

          Mulţumind încă o dată, exhaustiv, sper ca aventura Gogea’s Blog să continue.

          Aşadar, aştept impresii, propuneri, opţiuni.

                                                   Al Dumneavoastră,

                                                                                    Vasile (Blo)Gogea

Etichetat: ,
Posted in: Uncategorized