Poezia, muzica dar şi „caravana cinematografică” – nu a lui… Ioan Groşan! – sunt la Bistriţa!

Posted on iulie 13, 2013

2poster_poezia_e_la_bistrita_20131  

tiffVine „Caravana Filmelor TIFF”

               Potrivit unui comunicat al Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatoarea Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), va continua şi în acest an proiectul de succes „Caravana Filmelor TIFF/Operation Kino”*.
Cea de-a IV-a ediţie a caravanei se va desfăşura până în data de 11 septembrie şi va cuprinde peste 10 destinaţii, în Bistriţa urmând să oprească la sfârşitul săptămânii viitoare, în perioada 19 – 21 iulie. Proiecţiile se vor desfăşura în aer liber, pe pietonalul „Liviu Rebreanu”, în fiecare seară începând cu ora 22.00.
(Conf. http://www.mesagerul.ro/2013/07/11/vine-caravana-filmelor-tiff.)
___________________________
* Operation Kino – În vara anului 2010, APFR a organizat o caravana naţională de proiecţii de film în peste 10 oraşe din România promovând filme şi producţii din ţări terţe, în special din zona balcanică şi de Sud Est a Europei. Operation Kino este un proiect transregional organizat în parteneriat cu alte 3 festivaluri importante de profil din regiune: Sofia International Film Festival, Sarajevo International Film Festival şi Istanbul International Film Festival.
(Conf. http://tudorgiurgiu.ro/apfr/.)

Posted in: Uncategorized