Comunicat din partea Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei

Posted on septembrie 6, 2014

2Comunicat privind susţinerea unui candidat la alegerile prezidenţiale de către Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei

 

           Comunicat

alianta-nationala-pentru-restaurarea-monarhiei

       Având în vedere zvonurile apărute cu o anumită insistenţă astăzi (4 septembrie 2014, n.m. V.G.) atât pe Facebook, cât şi pe unele siteuri de ştiri, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei informează în mod oficial că nu susţine nici un candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.
       Deasemenea, Alianţa îşi rezervă dreptul de a acţiona în judecată pentru calomnie toate persoanele care colportează astfel de aserţiuni răuvoitoare şi mincinoase despre noi, precum şi organele de presă care au publicat menţionata ştire şi care nu vor prelua prezentul comunicat ca drept la replică.

       Cătălin Şerban,
    Copreşedinte ANRM

 (Conform site-ul Casei Regale a României, http://casa-regala.blogspot.ro/2014/09/comunicat-privind-sustinerea-unui-candidat-alegeri-prezidentiale-alianta-nationala-pentru-sustinerea-monarhiei.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+CasaRegala+(Casa+Regala+a+Romaniei)

Posted in: Spune acum!