Votaţi Dr. Gavril Ţărmure pentru managerul cultural al anului!

Posted on iunie 18, 2015

9Gavril Ţărmure se „bate” cu Dinescu pentru titulatura de cel mai influent manager cultural

Managerul  Centrului Judeţean pentru Cultură, Dr. Gavril Ţărmure, a intrat în cursa pentru titulatura de cel mai influent manager cultural. Competiţia este organizată şi sprijinită de Agenţiadecarte.ro, prima agenţie online dedicată industriei editoriale din România.


tarmure_1

       Gavril Ţărmure, directorul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, fondatorul Societăţii de Concerte şi al Editurii Charmides, are şanse să fie desemnat cel mai influent manager cultural din România.
       Acesta este nominalizat pentru această titulatură alături de nume mari din cultura românească. Printre cei cu care se „bate” pentru acest titlu se numără Ion Caramitru, care conduce Teatrul Naţional din Bucureşti, Tudor Giurgiu, directorul TIFF, dar şi Mircea Dinescu, care este printre altele şi preşedintele Fundaţiei pentru Poezie „Mircea Dinescu”.
       Nominalizările au fost făcute atât de către cititori, cât şi de către Agenţiadecarte.ro, care şi organizează această competiţie. În acest moment, Gavril Ţărmure conduce cu (în acest moment) 151 de voturi. Bistriţeanul este urmat de Dan Lungu, managerul Festivalului Internaţional de Literatură şi Tranducere Iaşi şi directorul Muzeului Literaturii Române din Iaşi, care are 138 de voturi.
Competiţia rămâne deschisă până în data de 30 august.

(Conf. Mesagerul de Bistriţa-Năsăud, http://www.mesagerul.ro/2015/06/17/gavril-tarmure-se-bate-cu-dinescu-pentru-titulatura-de-cel-mai-influent-manager-cultural)

*

                Dacă aţi ascultat şi privit ori aţi citit, cîntat, desenat sau aţi publicat cărţi, aţi participat la saloanele şi simpozioanele literare şi artistice, la întîlnirile multi şi interdisciplinare, v-aţi bucurat de prezenţa unor mari nume ale culturii româneşti şi universale, pe scurt, dacă aţi respirat aerul curat şi tare al culturii în vechiul burg al Bistriţei, „bistriţeni” din toată lumea,

votaţi Gavril Ţărmure aici:

http://www.agentiadecarte.ro/cei-mai-influenti-creatori-din-cultura-romana-%E2%80%93-2015/.

*

Posted in: Spune acum!