Dr. Gavril Ţărmure, managerul Centrului Judeţean pentru Cultură Btriţa-Năsăud, votat printre „cei mai influenţi oameni din cultura română”

Posted on septembrie 23, 2015

0Călin Vlasie, Daniel Cristea-Enache, Andrei Pleşu, Călin Dan şi

Gavril Ţărmure

votaţi drept

cei mai influenţi creatori din cultura română

*

agentie

 

Sunt scriitori, manageri culturali, artişti vizuali, critici literari, editori şi oameni de cultură care au influenţat şi care pot influenţa politicile culturale în România, carierele ori traseele unor creatori, cu alte cuvinte cei care deţin puterea reală ori simbolică în cultura română. Cu profesionalism, cu abilităţi sociale, cu charismă ori cu forţa de a se lupta până la capăt pentru ideile şi proiectele lor, aceste personalităţi ale culturii române sunt subiect de admiraţie, invidie sau contestare. AgenţiadeCarte.ro a propus un nou sondaj despre cei mai influenţi creatori din cultura română. Propunerile de nominalizări, pe mai  multe secţiuni, au fost făcute de redacţia AgenţiadeCarte.ro şi cititori, aceştia din urmă alegându-şi, prin vot, preferaţii.

(Citeşte toată ştirea aici:http://www.agentiadecarte.ro/cei-mai-influenti-creatori-din-cultura-romana-%E2%80%93-2015/)

*

tarmure_1

Cu bucurie şi satisfacţie ne aducem aminte că am făcut şi noi „campanie electorală” pentru „Fratele Gavrilă!” (https://vasilegogea.wordpress.com/2015/06/18/votati-dr-gavril-tarmure-pentru-managerul-cultural-al-anului/). Nu fără temeinice motive şi tari argumente.

Acum, vom spune doar: Vrednic este! Să trăiască şi să făptuiască! Sănătos şi frumos!

Plodite cives!

*

Publicitate
Posted in: Premii