Jazz in the Park 2016 – Cluj-Napoca

Posted on iunie 27, 2016

2Programul Jazz in the Park 2016

Jazz in the Park

te așteaptă la 7 zile de concerte, relaxare, muzică bună și multe activități.

Deschiderea festivalului va avea loc luni, 27 iunie, de la ora 20:00, în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca: concert Teodora Enache și Benny Rietveld Quintet.

teodora-enache-jazz-in-the-park

Teodora Enache, una dintre vocalistele din prima ligă a jazzului românesc va concerta în deschiderea festivalului Jazz in the Park împreună cu basistul și directorul muzical al trupei Santana, Benny Rietveld. Bilete găsești în rețeaua BiletMaster și poți cumpăra de aici.

3 zile pe mal – marți, miercuri și joi

riverside

Timp de 3 zile, Jazz in the Park te așteaptă pe malul Someșului. Vino marți, miercuri și joi (28-30 iunie) să descoperi muzica jazz în cadrul Concursului Jazz in the Park. Participă trupe din țară și străinătate, iar juriul ne-a spus că toate trupele finaliste sunt extrem de bune. Scena de pe Malul Someșului e deschisă de marți și până joi inclusiv între orele 16:00-22:00, iar după ora 22:00 ai șansa de a-i cunoaște pe artiști la jam session, la Colin’s Gastro Bar.

3 zile în parc-vineri, sâmbătă și duminică

Concursul-Jazz-in-the-Park

Parcul Central, inima festivalului Jazz in the Park, va fi animat de muzică bună, activități și evenimente de vineri și până duminică (1-3 iulie). În parc vor exista 3 scene: una principală, una secundară și una de muzică clasică. După ora 23:30 te așteptăm la jam session cu trupele din ziua respectivă, la Colin’s Gastro Bar.

Pe lângă muzică, voi putea lua parte la multe activități, de la tiroliană, până la proiecții de filme, minigolf, zone de biciclete și show-uri de fashion.

Iată care e programul trupelor de la festival:

Program-Jazz-768x576

*

(Mai multe informații pe: http://www.jazzinthepark.ro/ro/.)

*

Posted in: Uncategorized